Γιατί να προτιμήσω τα κουφώματα αλουμινίου;

Γιατί να προτιμήσω τα κουφώματα αλουμινίου;

Το αλουμίνιο αποτελεί το καλύτερο υλικό για να τοποθετήσετε ως κουφώματα, καθώς λόγω των ιδιοτήτων του υλικού αυτού, είναι ιδανικό για τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας.

 

Τα κουφώματα θα πρέπει να αντέχουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, όπως το πολύ κρύο κατά την διάρκεια του χειμώνα και την πολύ ζέστη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Γιατί να προτιμήσει λοιπόν κάποιος τα κουφώματα αλουμινίου;

 

  1. Δεν παρουσιάζουν φθορές με το πέρασμα του χρόνου, καθώς το υλικό αυτό ζει περισσότερο, συγκριτικά με κάποιο άλλο υλικό.
  2. Δεν χρειάζονται μεγάλη συντήρηση. Τα κουφώματα θα πρέπει να πλένονται τακτικά, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με ένα καθαρό βρεγμένο πανάκι και λίγο απορρυπαντικό με ουδέτερο ph.
  3. Τα κουφώματα αλουμινίου παρουσιάζουν ευελιξία ως προς τον σχεδιασμό τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα.
  4. Το αλουμίνιο μπορεί να βαφτεί σε όποια απόχρωση εσείς επιλέξετε και το χρώμα του να μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.
  5. Το αλουμίνιο δεν είναι τοξικό και θεωρείται 100% φιλικό προς το περιβάλλον.
  6. Προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν την τάση να κρατούν μια ιδανική θερμοκρασία στην οικία, χειμώνα – καλοκαίρι, ενώ συγκρατούν τους ενοχλητικούς εξωτερικούς θορύβους, να εισέλθουν στην οικία σας.
  7. Τα κουφώματα αλουμινίου τα προτιμούν το 80% των Ελλήνων.
admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *